Lær din behandler bedre at kende

Vores behandlinger

Her i FixYou behøver du ikke at starte med at være eliteudøver, men hvis dit mål er det skal vi nok hjælpe dig med at komme til tops!

Mathias Løvstad-Gebauer

Ejer og stifter af FixYou Sports Clinic

Jeg er tidligere elite Taekwondo udøver med 12 år i rygsækken. Med baggrund i min sport fik jeg stor interesse for kroppen og dens bevægeapperat. Jeg endte med at blive skadet og måtte stoppe som aktiv, fordi jeg ikke selv fik behandling i rette tid.

Jeg har derfor valgt at blive Sportsmassør og Sportsterapeut for at bidrage til at forebygge skader, som sportsudøvere der skal præstere kan få. Min behandlingsform er effektiv, og jeg hjælper klienter fra mange forskellige sportsgrene. Eksempelvis fodbold, crossfit, ocr, løb, fitness, taekwondo, triathlon, tennis, golf og svømning.

Jeg er eksamineret Sportsmassør/Sportsterapeut fra Sportskropskolen. Som Sportsterapeut er min opgave at sørge for at klienten forbliver i topform, ikke får skader, og får restitueret hurtigst muligt, så klienten er klar til sit næste trænningspas. Som Sportsmassør/Sportsterpeut bruger jeg forskellige redskaber, til at møde klientens behov bedst muligt. Dette gør jeg gennem Sportsmassage, Sportsakupunktur, Sportszoneterapi, Sportscoaching, RICEM, Kinesiotape, PNF-Udspænding, og ved at vejlede i Kost og Restitutionskonceptet.

Benjamin Hellegaard Harder

Fysioterapeut hos FixYou Sports Clinic.

Jeg blev færdiguddannet Fysioterapeut i juni 2016. Jeg har været på det Danske Taekwondo Landshold i 9 år, og vandt EM guld i 2017. Med denne erfaring har jeg stor forståelse for kroppen og dens problematikker, der kan opstå når man dyrker elitesport.

Jeg har behandlet, trænet og undervist mange sportsudøvere helt op til folk der er på eliteniveau. I september 2017 valgte jeg at videreuddanne mig og startede derfor på kandidat uddannelsen i Fysioterapi.

Denne uddannelse har meget fokus på kvalitetssikring og forskning, så jeg har de bedste redskaber til at hjælpe mine klienter.

Ønsker du at blive ringet op?

Er du i tvivl om hvilken behandling der tilegner dig bedst eller har du spørgsmål vedr. vores sundhedspakker?