fbp

Whoop – nyt samarbejde med FixYou

7. oktober 2019

FixYou Sports Clinic har, som nogle allerede ved, indgået et samarbejde med Whoop. Vi er utroligt glade for, at kunne tilbyde den ekstra service til vores atleter, som vores samarbejde med Whoop giver.

Men hvad er Whoop egentlig, og hvordan kan du bruge det i din træningsrutine? Og hvordan kan Whoop og FixYou arbejde sammen for at hjælpe dig til en bedre restitution?

Det vil vi komme ind på her i dette blogindlæg. Er du blevet bidt af Whoop, og ønsker du at få fat i et Whoop armbånd til dig selv?

Så kan du få 15% rabat hvis du bruger koden “FixYou15”.

Whoop medlemsskab

Kort fortalt, er Whoop et armbånd du har på 24/7. Det vil sige, at du både kan sove, træne og gå i bad med det på. Selv når armbåndet skal oplades, følger der et transportabelt batteri med som du sætter på armbåndet. Med andre ord, er der ikke behov for, at du nogensinde tager det af.

Det smarte ved, at du går med armbåndet døgnet rundt er, at det indsamler data på dig hele tiden, så du får en ret nøjagtig forstålese for, hvordan din krop fungerer.

Whoop analyserer hvordan du træner og sover, og kan udfra disse tal, fortælle hvor restitueret din krop er.
Med den indbyggede Strain Coach, analysere Whoop hvor hårdt du træner, og kommer med foreslag til hvor hårdt du skal træne ud fra din restitution.
Med den indbyggede Sleep Coach kan du se hvor meget søvn du egentlig har brug for, og hvornår de optimale tidspunkter for at gå i seng og stå op er, i forhold til hvad din “strain” ligger på. Derfra kan Whoop analysere hvor restitueret din krop er, og dermed give dig indikation på hvor hårdt du skal træne.

Men kan Whoop gavne din træningsrutine, og hvordan passer Whoop og FixYou overhovedet sammen?

Læs om vores behandlinger her

vores samarbejde med whoop

Whoop er først og fremmest en restitutions coach. Dataen fortæller dig, om din krop er klar til den belastning du planlægger at byde kroppen på den dag.
FixYou Sports Clinic’s fornemmeste opgave er, at holde dig skadesfri ved at øge kroppens restitutionsprocess. Derfor er et samarbejde mellem Whoop og FixYou lige til højrebenet.

En smart feature hos Whoop er, at du kan være med i et team der kan se hinandens data. FixYou har sit eget Whoop team, og det er derfor muligt for os, at holde øje med din data, og se hvor godt du restituerer.

Det kan både gavne i forhold til at give den rette behandling og med korrekt mellemrum mellem hver behandling, men det kan også gavne i og med, at vi kan holde øje med, om den belastning du udsætter kroppen for, svare til din restitition. Gør den ikke det, kan vi anbefale at du kommer ind til en behandling lidt hurtigere end vi havde planlagt, så du kan fortsætte din træning uden at få skader.

Vi glæder os utroligt meget til samarbejdet, og har allerede fået en del atleter med i vores team. Har du nogle yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os, eller tage en snak med os næste gang du besøger klinikken.

Læs mere, og få dit Whoop her

Ønsker du at blive ringet op?

Er du i tvivl om hvilken behandling der tilegner dig bedst eller har du spørgsmål vedr. vores sundhedspakker?