fbp

FixYou Samarbejder med whoop

Restitution er alfa og omega hvis du dyrker din sport flere gange om ugen, og specielt hvis du dyrker din sport på et højt niveau. Det kan dog være en udfordring for nogle at vide hvornår ens krop er istand til at give den gas til træningen, og hvornår du ville have gavn af, at have en stille og rolig dag for at undgå skader.

Derfor har vi indgået et samarbejde med Whoop, der er et wristband der indsamler data på dig 24/7, og derfor kommer til at kende til din søvn, strain og restitution. Med andre ord, alle de redskaber der skal til, for at fortælle dig hvornår du kan peake til træningen. Samtidigt får du gode råd til hvordan du forbedrer din restitution. Du kan læse mere om Whoop og vores samarbejde her.

Med vores kode FixYou15 får du 15% på din bestilling, og går du hos FixYou Sports Clinic, kan du spørge os om adgang til FixYou’s Whoop-gruppe, hvor vi motiverer hinanden – men også hvor FixYou’s behandlere kan holde øje med hvordan din restitution er, så de kan hjælpe dig bedst muligt næste gang du er inde i klinikken.