Hvilken behandling skal du vælge?

Vores behandlinger

Vi gør vores bedste for at matche dit behov. Det vil sige, at uanset hvilken behandling du vælger, så tilpasser vi os til dine behov. Du kan vælge mellem nedenstående behandlinger. Book tid via knappen “Book tid her”.

30/60 min.

350/600 DKK

Sportsmassage

Massagen øger blodcikulation samt løsner muskler og led. Massagen letter kroppens udskillelse af affaldsstoffer og tilførsel af frisk, ilt- og næringsrigt blod. Dette gør man kan holde sig friskere og skadesfri.

* Behandlingen egner sig til alle typer, men primært til sportsudøvere.

30/60 min.

350/600 DKK

Fysioterapi

Fysioterapi anvendes til mobilisering af led, udspænding, bindevævsmassage, triggerpunkts-behandling og meget mere. Denne behandling anvendes til at behandle skader og andre smerter. Eksempelvis knæskader, stivhed i kroppen, nakkesmerter, hovedpine.

* Behandlingen egner sig til alle typer, men primært til sportsudøvere.

30 min.

300 DKK

Sportsakupunktur

Sportsakupunkturen får musklerne til at slappe af og fremskynder kroppens egen helingsproces. Sportsakupunktueren kan hjælpe på skader såsom; løberknæ, springerknæ, tennisalbue og meget mere. Sportskupunktueren kan være med til at formindske/fjerne eksem, migræne, menstruationssmerter, og meget mere.

* Behandlingen egner sig til alle typer, men primært til sportsudøvere.

2 timer

1000 DKK

Elitepakken

Denne pakke er målrettet til elitesportsudøvere! I denne pakke får du en helkrops sportsmassage med implementeret sportszoneterapi, efterfulgt af sportsakupunktur. Pakken afsluttes med sportscoaching med mål og forventninger, samt sportsernæring.

* Behandlingen egner sig til alle typer, men primært til sportsudøvere.

40 min.

350 DKK

Træningsprogram

Træningsprogrammet skræddersyer vi personligt til dig. Vil du optimere dine præstationer, tabe dig eller øge muskelmasse, så tilbyder vi at udarbejde et program der passer indviduel til dig.

* Denne behandling er egnet til alle, deres søger professionel hjælp til deres træningspas.

40 min.

350 DKK

Genoptræningsprogram

Genoptræningsprogrammet skræddersyer vi personligt til dig. Har du en skade eller har du haft en skade, så tilbyder vi at udarbejde et program, der adresserer netop dit behov. Denne behandling er typisk en naturlig fortsættelse af Sportsundersøgelsen.

* Alle skavanker og skader kan have gavn af et specifik genoptræningsprogram.

Ønsker du at blive ringet op?

Er du i tvivl om hvilken behandling der tilegner dig bedst eller har du spørgsmål vedr. vores sundhedspakker?