fbp
sportsmassage i københavn
30/60min
395/695 DKK

Sportsmassage i København

Sportsmassage hos FixYou Sports Clinic

Hos FixYou Sports Clinic er sportsmassage en af vores mest anvendte behandlingsformer. Om du er professionel atlet eller motionist, så kan alle få gavn af behandlingsformen. Sportsmassage kan hjælpe med at optimere din restitution, forebygge mod skader og kan være et samarbejde med fysioterapi, osteopati og kiropraktik ved et eventuelt genoptræningsforløb.

Ved en behandling med sportsmassage hos FixYou har vi fokus på en mere dybdegående behandling med lange langsomme strøg og niveauet af behandlingen tilpasses af en af vores behandlere ud fra dialog med atleten for at opnå bedste resultat. Herunder bestemmes niveauet af massagen også ud fra vedkommendes nuværende ståsted. Der bliver her taget højde for, om atleten har en nærliggende konkurrence eller benytter massagen som en del af sin restitution. Hos FixYou Sports Clinic anvender vi følgende 3 former for sportsmassage:

 • Skadesforebyggende sportsmassage

  Er det som vi almindeligt kender for den dybdegående sportsmassage. Her kommer vi rundt om i hele bevægeapparatet for at løsne og forebygge så meget vi kan. Forebyggende sportsmassage kan bruges når som helst. Vi anbefaler at man får den type massage senest 72 timer inde en konkurrence. 

 • Prep-sportsmassage

  Bruges til at klargøre klienten til et event, konkurrence eller kamp. Denne form for massage er mere ”up tempo” og knap så dybdegående end de 2 andre former. I Prep bruger man ikke triggerpunkter og massagen er ikke så dybdegående som i den skadesforebyggende massage.
  Vi anbefaler, at klienten får behandling 48-72 timer inden sin konkurrence, da effekten er bedst efter ca. 2 døgn. På den måde sørger vi for, at atleten kan præstere på et maksimalt niveau.

 • Semi prep-sportsmassage

  Benytter vi i den uge hvor atleten skal performe og hvis der er mere end 72 timer til selve konkurrence. Denne sportsmassage går behandleren omkring 70-80% i dybden for at løsne vævet, men stadig vedligeholde en vis form for spænding, så atleten kan performe optimalt.

Effekt og fordele ved sportsmassage som skadesforebyggende værktøj:

 • Giver bedre ROM (Range of Motion)
 • Forbedrer den atletiske performance
 • Finjusterer atletens træning
 • Får kroppen til at slappe af
 • Øger “self-awareness”
 • Forbedrer restitutionen/skadesforebyggelse

Er du i tvivl om en hvilken behandling der er det rigtige valg for dig? Kontakt os HER, og vi vil guide dig til den bedste behandlingsform ud fra din problematik eller ønsker.

* Behandlingen egner sig til alle typer, men primært til sportsudøvere – book en tid HER