Lær FixYou’s team bedre at kende

FixYou Teamet

Her i FixYou behøver du ikke at starte med at være eliteudøver, men hvis dit mål er det skal vi nok hjælpe dig med at komme til tops!

Mathias Løvstad-Gebauer

Ejer og stifter af FixYou Sports Clinic

Jeg startede FixYou Sports Clinic tilbage i 2015 med den drøm og vision om at hjælpe passionerede sportsfolk med at optimere deres restitution og hjælpe dem med at komme problematikker til bunds. Jeg kunne se, at der var et hul i behandler faget, hvor atleter og sportsfolk føler sig forstået og ikke bare er “endnu en klient”.

Fra den sportslige verden, har jeg selv være Elite Taekwondo udøver i 12 år og konkurreret både i Danmark, men også mange forskellige steder internationalt. Jeg måtte desværre stoppe da jeg blev skadet, grundet jeg ikke selv havde fokus på forebyggelse dengang. På grund af min baggrund kan jeg derfor sætte mig ind i de fleste atleters frustrationer, og forstå hvad det er de går igennem, og har en stor forståelse af bevægeapperatet.

Idag dyrker jeg alt sport jeg kan komme i nærheden af. Alt fra CrossFit, OCR, Løb, Cykling, Klatring, ja alt for at holde mig aktiv. Jeg må indrømme, at jeg ikke helt kan slippe konkurrence genet fra Taekwondo af, og i ny og næ sørger jeg for stadig at få plejet dette, ved at deltage i forskellige konkurrencer.

Jeg er uddannet Sportsterapeut fra Sportskropskolen. Som Sportsterapeut er min opgave er sørge for, at klienten forbliver i topform, ikke får skader, og får restitueret hurtigst muligt, så klienten kan blive klar til sit næste træningspas. Jeg sørger for at opdatere mig på ny forskning, og forholder mig meget til hvad der er trends og hvad der rent faktisk virker. Hos mig er der no bullshit.

Jeg har arbejdet med nogle er Verdens og Danmarks bedste atleter – alt indenfor; CrossFit, Løb, OCR, Fodbold, Militær 5-kamp, Cykling, Vægtløftning og meget mere. Jeg kan hjælpe hvilken som helst type atlet. Hos FixYou Sports Clinic prøver jeg at bygge en atmosfære hvor du føler dig hjemme, og du kan være sten sikker på, at du altid vil blive mødt med et smil fra min side af.

Benjamin Hellegaard Harder

Fysioterapeut hos FixYou Sports Clinic.

Jeg blev færdiguddannet Fysioterapeut i juni 2016. Jeg har været på det Danske Taekwondo Landshold i 9 år, og vandt EM guld i 2017. Med denne erfaring har jeg stor forståelse for kroppen og dens problematikker, der kan opstå når man dyrker elitesport.

Jeg har behandlet, trænet og undervist mange sportsudøvere helt op til folk der er på eliteniveau. I september 2017 valgte jeg at videreuddanne mig og startede derfor på kandidat uddannelsen i Fysioterapi.

Denne uddannelse har meget fokus på kvalitetssikring og forskning, så jeg har de bedste redskaber til at hjælpe mine klienter.

Thea Haar

Sportsterapeut hos FixYou Sports Clinic

Jeg har uddannet mig inden for sundhed, træning og behandling, herudover dyrker jeg elitesport, idet jeg konkurrerer i atletikdistancen 100 meter hækkeløb.

Jeg har flere års erfaring med at træne og behandle elite sportsfolk, og jeg har herigennem opbygget en stor forståelse for hvordan kroppen skal fungere og kunne bevæge sig, for at undgå unødige belastninger og skader.

Jeg er Sportsterapeut i FixYou Sports Clinic og jeg arbejder med sportsmassage og sportsakupunktur.

Jeg ser frem til at møde dig!

Katja
Katja

Katja Momberg Michaelsen

SoMe Manager og Kundeserviceansvarlig

Som Mathias’ bedre halvdel, har jeg været med på sidelinjen af FixYou Sports Clinic, siden vi åbnede dørene i 2015. Selvom jeg ikke arbejdede officielt i klinikken dengang, har jeg alligevel været vidne til udformningen af klinikken gennem årene, og har selvfølgelig hjulpet til så meget som muligt. 

Jeg har en bachelor i Digitale Medier og Design, men under min uddannelse, fandt jeg hurtigt ud af, at det var markedsføring, specielt på de Sociale Medier, som interesserede mig. Jeg tog derfor så mange valgfag som muligt indenfor dette, og har sidenhen taget en del kurser ved siden af studiet, for at få tilegnet mig viden indenfor online markedsføring. 

Efter min bachelor blev jeg ansat på deltid i FixYou Sports Clinic, og i oktober 2020, kunne jeg sige mit andet deltidsarbejde op, og blive fuldtidsansat i klinikken.

Mine primære opgaver er SoMe Manager, Receptionist og Kundeserviceansvarlig. Det er altså mig der tager imod dig i klinikken, og mig du kommer i kontakt med når du skriver eller ringer til os.

Jeg glæder mig til at møde dig ude i klinikken! 

Ønsker du at blive ringet op?

Er du i tvivl om hvilken behandling der tilegner dig bedst eller har du spørgsmål vedr. vores sundhedspakker?