fbp

FixYou Teamet

Lær FixYou’s team bedre at kende

Her hos FixYou behøver du ikke at starte med at være eliteudøver, men hvis dit mål er det, skal FixYou teamet nok hjælpe dig med at komme til tops – book en tid HER

Mathias Løvstad-Gebauer

Administrerende direktør og stifter af FixYou Sports Clinic

Jeg startede FixYou Sports Clinic tilbage i 2015 med den drøm og vision om at hjælpe passionerede sportsfolk med at optimere deres restitution og hjælpe dem med at komme problematikker til bunds. Jeg kunne se, at der var et hul i behandler faget, hvor atleter og sportsfolk føler sig forstået og ikke bare er “endnu en klient” og hvor behandlere arbejder sammen som et team omkring klienterne for at gøre dem til bedre professionelle atleter.

Fra den sportslige verden, har jeg selv være Elite Taekwondo udøver i 12 år og konkurreret både i Danmark, men også mange forskellige steder internationalt. Jeg måtte desværre stoppe da jeg blev skadet, grundet jeg ikke selv havde fokus på forebyggelse dengang. På grund af min baggrund kan jeg derfor sætte mig ind i de fleste atleters frustrationer, og forstå hvad det er de går igennem, og har en stor forståelse af bevægeapperatet.

I dag dyrker jeg alt sport jeg kan komme i nærheden af. Alt fra CrossFit, OCR, Løb, Cykling, Klatring, ja alt for at holde mig aktiv. Jeg må indrømme, at jeg ikke helt kan slippe konkurrence genet fra Taekwondo af, og i ny og næ sørger jeg for stadig at få plejet dette, ved at deltage i forskellige konkurrencer.

Jeg er uddannet Sportsterapeut fra Sportskropskolen. Som Sportsterapeut er min opgave at sørge for, at klienten forbliver i topform, ikke får skader, og får restitueret hurtigst muligt, så klienten kan blive klar til sit næste træningspas. Jeg sørger for at opdatere mig på ny forskning, og forholder mig meget til hvad der er trends og hvad der rent faktisk virker i praksis. Hos mig der no bullshit.

Jeg har trukket mig mere tilbage til den administrative side og fungere nu som Administrerende Direktør efter at vi har fået nogle super dygtige behandlere! Jeg fungererogså som underviser på vores egen uddannelse FixYou Sportstherapist Academy. 
Jeg behandler dog stadig vores professionelle atleter og tager med dem til konkurrencer, jeg håber aldrig jeg stopper helt med at behandle.
Hos FixYou Sports Clinic er målet at bygge en atmosfære hvor du føler dig hjemme, og du kan være stensikker på, at du altid vil blive mødt med et smil fra min side af.

Chris

Christoffer Stouby

Sportsterapeut hos FixYou Sports Clinic

Jeg er den første til at studere klinikkens egen uddannelse, FixYou Sports Therapist Academy, som jeg færdiggjorde i november 2022.

Udover min tid herinde har jeg selv en baggrund i sportsverden. Jeg er på det danske karatelandshold og har været det siden 2015. Det har medført flere mesterskabstitler og adskillige timer i træningslokalet.

Jeg er drevet af at hjælpe andre, og blandet med min passion for sport, så kunne jeg ikke finde mig en bedre arbejdsplads.

Som uddannet sportsterapeut arbejder jeg med sportsmassage og sportsakupunktur.

 

Niklas Grymen

Sportsterapeut hos FixYou Sports Clinic

I starten af 2016 blev jeg færdiguddannet sportsterapeut fra Sportskropskolen. Grunden til, at jeg valgte at gå den vej var, at jeg altid har været meget fascineret af, at hjælpe mennesker der dyrker sport, og især atleter, til at optimere deres krop og performance til det yderste.

Min sportslige vej har været lidt af hvert. Jeg har som barn og teenager dyrket badminton i 8 år på højt plan, samt fodbold i en alder af 14-15, hvor jeg spillede første og anden divisions fodbold. De sidste 10 år har jeg dyrket crossfit på et højt plan i Danmark, og jeg har konkurreret i udlandet til nogle forskellige større konkurrencer. Udover at jeg har trænet crossfit i 10 år, har jeg også undervist i det i 6-7 år.

Jeg har arbejdet med nogle af de bedste atleter/talenter I Danmark indenfor kvindefodbold, crossfit og OCR i min tid som behandler. Min erfaring indenfor min egen sport, arbejde med sportsfolk/atleter der skal præstere bedst muligt, samt min undervisning i flere år gør, at jeg har en masse erfaring og en bred værktøjsskuffe, som jeg kan bruge til at hjælpe dig!

Jeg glæder mig til at møde og hjælpe dig.

Sportsterapeut
Clara Borup

Clara Borup

Fysioterapeut hos FixYou Sports Clinic

Jeg blev færdiguddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole i januar 2023 og har siden da arbejdet fuldtid med klienter med forskellige sportsskader.

Udover det biomekaniske aspekt, har jeg også en helt særlig interesse i det mentale aspekt ved en idrætsskade. Jeg er stor tilhænger af at der er en sammenhæng i mellem, hvordan vi har det i kroppen og hvordan vi har det mentalt, hvorfor jeg også lægger vægt på dette aspekt i min undersøgelse og behandling.

Igennem min uddannelse og arbejdserfaring har jeg erhvervet mig en stor viden om skadesbehandling, men i oktober og november 2023 bliver jeg yderligere uddannet sportsterapeut igennem FixYou Sport Therapist Academy, hvorved jeg også vil have tilegne mig en masse viden og erfaring omkring skadesforebyggelse.

Som person er jeg kendt for at være frisk og imødekommende og altid med en positiv energi og indstilling. Jeg er kvalitetsorienteret i mit arbejde og vil altid arbejde efter at finde den behandling som passer allerbedst til dig.

Jeg har altid selv levet et meget aktivt liv og bruger også min fritid på sportsaktiviteter – bl.a. styrketræning, løb og dans, hvor jeg har erfaring med konkurrence og dét at træne målrettet efter noget. Inden for løb har jeg konkurreret i 5 halvmaratons samt andre mindre løbedistancer og ift. dans er jeg lige begyndt at træne med et nyopstartet crew med henblik på optræden, battles og performance.

Jeg glæder mig til at møde dig og behandle dig her i klinikken!

Daniel Nielsen

Sportsterapeut hos FixYou Sports Clinic

Til daglig læser jeg til fysioterapeut på professionshøjskolen Absalon. Derigennem har jeg fået stor interesse for sportsrelaterede overbelastningsskader og træningsfysiologi.

I marts 2023 startede jeg med at læse FixYou´s sportsterapeut uddannelse, med henblik på at blive en del af teamet hos FixYou som sportsterapeut. Når jeg ikke bruger tiden på studiet eller hos FixYou løber jeg en del, og har en speciel forkærlighed for de længere distancer i bjergene i udlandet.

Vi ses på klinikken.

Daniel
Frederikke

Frederikke Bjerg

Fysioterapeut hos FixYou Sports Clinic

Mit navn er Frederikke, og jeg blev færdiguddannet som fysioterapeut fra professionshøjskolen i 2023. Min beslutning om at blive fysioterapeut blev drevet af min passion for sport og et dybt ønske om at hjælpe andre sportsentusiaster som mig selv.

Jeg tror stærkt på, at fysioterapi ikke kun handler om behandling, men også om forebyggelse og vejledning. Mit primære mål med fysioterapi er at forebygge skader, tilbyde effektiv behandling, og guide dig sikkert videre, når udfordringer som skader eller andre problematikker opstår.

Min egen baggrund i sportsverdenen har givet mig en unik indsigt i de udfordringer, sportsfolk står overfor. Jeg har personligt deltaget i DM i olympisk vægtløftning og styrkeløft. Derfor forstår jeg dybt, hvor irriterende det kan være at blive skadet, og de frustrationer og bekymringer, der følger med. Jeg er her for at støtte, vejlede og hjælpe dig gennem disse tider.

Kasper Larsen

Receptionist hos FixYou Sports Clinic

Til dagligt læser jeg til Landskabsarkitekt på Københavns Universitet og blev ansat som deltid receptionist i sommeren 2022. Jeg har været nære venner med Mathias i mange år og har derfor fulgt udviklingen af klinikken fra han åbnede dørene i 2015.

Jeg er derfor glad for at blive en del af teamet og FixYou familien.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken

 

Kasper
Sofie

Sofie Dahlslund

Marketing- og kundeserviceansvarlig

Som Crossfit-udøver har jeg personligt stor interesse i en sund og stærk krop, som kan klare min aktive livsstil. Efter flere år på briksen hos FixYou har jeg fået muligheden for at hjælpe til og bruge mine mange års erfaring med markedsføring til at udbrede budskabet om, at være proaktiv og passe på sin krop, så man kan undgå skader.

Primært vil jeg være at finde i receptionen, hvor jeg glæder mig til at hilse på dig.

Daniel Luka Vanting Møller

Økonomidirektør hos FixYou Sports Clinic

Jeg begyndte at arbejde hos FixYou i september 21, og har udover administrative opgaver været ansvarlig for FixYou’s økonomi og været Mathias’ højre hånd. Vi har været nære venner i mange år, og vores gensidige kendskab og tillid til hinanden, samt vores komplementære kompetencer, giver os et enormt stærkt samarbejde.

Jeg har en PBA i Erhvervsøkonomi og Informationsteknologi, og ved siden af mit arbejde hos FixYou er jeg ved at tage en cand.merc. i Virksomhedsledelse, og jeg synes selv at jeg har et af de sejeste ”studiejobs” nogensinde. Jeg holder meget af at studere og bygge på min teoretiske viden, men har samtidig hos FixYou oplevet både et ansvar og en tillid for at jeg får tingene til at virke i praksis, der stiller nogle krav til mine nuværende evner, samtidig med at jeg hele tiden udvikler mig.

Jeg håber og bestræber mig på at jeg hos FixYou kan være med til at give en god oplevelse. Jeg vil det meste af tiden sidde ude i receptionen med næsen i et Excel ark, men vil prøve på, og glæder mig til, at få hilst på jer alle.

 

Møller
Katja

Katja Momberg Michaelsen

Marketing- og Kundeserviceansvarlig

Som Mathias’ bedre halvdel, har jeg været med på sidelinjen af FixYou Sports Clinic, siden vi åbnede dørene i 2015. Selvom jeg ikke arbejdede officielt i klinikken dengang, har jeg alligevel været vidne til udformningen af klinikken gennem årene, og har selvfølgelig hjulpet til så meget som muligt. 

Jeg har en bachelor i Digitale Medier og Design, men under min uddannelse, fandt jeg hurtigt ud af, at det var markedsføring, specielt på de Sociale Medier, som interesserede mig. Jeg tog derfor så mange valgfag som muligt indenfor dette, og har sidenhen taget en del kurser ved siden af studiet, for at få tilegnet mig viden indenfor online markedsføring. 

Efter min bachelor blev jeg ansat på deltid i FixYou Sports Clinic, og i oktober 2020, kunne jeg sige mit andet deltidsarbejde op, og blive fuldtidsansat i klinikken.

Mine primære opgaver er SoMe Manager, Receptionist og Kundeserviceansvarlig. Det er altså mig der tager imod dig i klinikken, og mig du kommer i kontakt med når du skriver eller ringer til os.

Jeg glæder mig til at møde dig ude i klinikken! 

Kirstine Schoenbaum

Receptionist hos FixYou Sports Clinic

 Når jeg ikke sidder med et smil på læben i receptionen, studerer jeg til daglig Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet CPH. Udover at være i receptionen, i samarbejde med Katja, står jeg også bag kameraet når de FixYou’s sociale medier skal opdateres.

Jeg har en stor interesse i styrketræning, som jeg har dyrket siden april 2021, og har ingen intention om at stoppe. Mit mål med styrketræning er at blive den gladeste og stærkeste version af mig selv.

Selvom det er nervepirrende, kan jeg godt lide at kaste mig ud i udfordringer, og forsøger altid at finde løsningen til en forhindring.  

Jeg slapper bedst af, når jeg spiller klaver og hvis du er heldig, kan det være det være, at du kan høre mig nynne bag receptionen.

Jeg ser frem til at tage imod dig i klinikken!

Kirstine
Louise

Louise Orlamundt

Receptionist hos FixYou Sports Clinic

Du kan møde mit smilende, super energiske og snaksaglige hoved i receptionen! Jeg starter på idrætsuddannelsen på KU hvor jeg skal dykke ned i idrættens verden – endnu mere end jeg allerede er!

Til daglig elsker jeg at træne, det er specielt styrketræning med fokus på at bygge muskler samt have en general sund og stærk krop! Dengang havde jeg ikke den fjerneste ide om hvor vigtigt det er, at holde sin krop restitueret!

Det med at have en sund og stærk krop ledte mig tilbage i 2019 til FixYou da de havde deres ene klinik værelse i København K. Her kom jeg med diverse skavanker som Mathias hurtigt fik rettet op på. I dag, mange år efter, der er jeg stadig en kyndig bruger af FixYou som nu er vokset til den dejligste store familie med de dygtigste behandlere!

Jeg glæder mig til at møde dig i receptionen, hvor jeg vil være klar til at tage imod dig! Jeg vil sommetider have min lille hund Nemo med, han har en stor attitude men et sødt indre. Tøv ikke med at sniksnakke, det er lige hvad jeg elsker, og at stoppe bliver svært!