fbp

FixYou Sports Therapist academy

Bliv uddannet til sports terapeut

Drømmer du om at arbejde med sportsfolk?

Hos FixYou Sports Therapist Academy bliver du oplært og grundigt uddannet som sportsterapeut, med udgangspunkt i, at komme til at arbejde med sportsfolk hos FixYou Sports Clinic.
Vores uddannelse går i dybden med både de teoretiske og praktiske aspekter du, som behandler, skal kende til, når du skal arbejde med seriøse sportsentusiaster og elitesportsfolk, som f.eks. RedBull Atlet Ida Mathilde Steensgaard og CrossFit Games Atlet André Houdet.

Sportsmassør uddannelse

Hvorfor vores egen uddannelse?

Siden vi åbnede dørene til klinikken i 2015, har vi afholdt en hel del jobsamtaler for at finde dygtige behandlere til vores voksende team. Vi har herigennem oplevet at kvalifikationerne er meget svingende, og sjældent lever op til det niveau det kræver at arbejde med elitesportsfolk. Dette er hvad vi med denne uddannelse vil prøve at ændre.

Den mest anvendte måde at uddanne sig til sportsmassør eller sportsterapeut lige nu, er en selvbetalt uddannelse, hvor du som student kommer igennem et kursus på x antal lektioner inden for forskellige relevante emner, og som til sidst ender ud i en eksamen.

Desværre oplever vi at læringsmålene på uddannelserne som sportsmassør / sportsterapeut, ikke stemmer overens med de kvalifikationer vi leder efter hos FixYou. Arbejde med elitesportsfolk kræver et højt niveau, og med FixYou Sports Therapist Academy vil vi hæve antallet af lektioner til det niveau elitesportsfolk finder fyldestgørende.

FixYou Sports Therapist Academy sørger for en grundig uddannelse hvor du bliver klædt godt på til enhver situation.

Uddannelsen som sportsterapeut hos FixYou


FixYou Sports Therapist Academy bliver en helt ny måde at blive sportsterapeut på. Som trainee hos FixYou Sports Clinic vil du blive grundigt oplært i anatomi, fysiologi, samt det teoretiske bag sportsmassage og sportsakupunktur.
Du vil få praktisk erfaring og oplæring i sportsmassage, sportsakupunktur og vejledning til at optimere atleter hos FixYou. Det vil sige, at du får erfaring fra rigtige eliteatleter, f.eks. FixYou’s ambassadører, frem for kun at have afprøvet din viden i en opstillet situation.
Forskellige personer, med forskellige kroppe og problematikker, vil derfor være en stor del af uddannelsen for at skabe erfaring, da vi mener at praktisk erfaring vægter højest.

Uddannelsen tager 6 måneder på fuldtid, hvor du i hele perioden vil få løn svarende til en udeboendes S.U. 

Du skal IKKE betale for at tage FixYou Sports Therapist Academy uddannelsen.

FixYou Sports Therapist Academy uddannelsen har taget inspiration fra trainee forløb, hvor du får teoretisk og praktisk erfaring under uddannelsen, og  vores Sportsterapeuter vil fungere som dine mentorer – mød teamet her.

Hele vores uddannelse tager udgangspunkt i arbejdet med sportsfolk, og efter endt uddannelse vil du være rustet godt på til at analysere hvilken problematik atleten kommer ind med, samt hvordan du bedst griber problematikken an. Du vil få en bred viden inden for restitution, forebyggelse og optimal performance, der rækker langt ud over selve behandlingsdelen, men som er relevant i din behandling og rådgivning af atleten.

Forløbet bliver afsluttet med eksamener i sportsmassage, sportsakupunktur, anatomi/fysiologi og sygdomslære/farmakologi. Bestås alle fagene modtager du et diplom for den gennemførte undervisning.

Sportsmassør uddannelse

FixYou Sports Clinic Academy pensum:

 • Sportsmassage (250 lektioner) 
 • Sportsakupunktur (250 lektioner) 
 • Anatomi / Fysiologi (200 lektioner) 
 • Sygdomslære / Farmakologi (100 lektioner) 
 • Øvrig sundhedsfaglig undervisning (100 lektioner)
 • Klinikvejledning/klinikbehandling (10 lektioner)

Disse lektioner vil give dig alle de redskaber du skal bruge for at blive Sportsterapeut i FixYou Sports Clinic efter endt uddannelse. 

Ansøgningsprocessen

For at komme i betragtning som trainee på FixYou Sports Clinic Therapist Academy skal du opfylde nogle få krav:

 • Have interesse i at arbejde med sportsfolk
 • Selv have konkurrence baggrund i en sportsgren
 • Være over 18 år. 


FixYou Sports Therapist Academy tilbyder dig:

 • FixYou Sportsterapeut Uddannelsesbevis
 • Gode jobmuligheder hos FixYou Sports Clinic
 • Gode uddannelsesforhold

Blåstempling af fixyou’s sportsterapeuter

Alle behandlere i FixYou Sports Clinic har bestået FixYou Sports Therapist Academy, så vi sikrer den høje kvalitet.

Hvis du drømmer om at arbejde med sportsfolk, er denne uddannelse en oplagt mulighed for dig, da vi samtidig sigter efter at du kan komme til at arbejde som sportsterapeut hos FixYou Sports Clinic efterfølgende. 

Send en ansøgning til info@fixyou.dk hvor du fortæller om dig selv og hvorfor du mener at du bør komme i betragtning som trainee, samt et CV med dine kompetencer og erhvervserfaringer.

Sportsmassør uddannelse