fbp
The Recovery Program

The Recovery Program

FixYou Sports Clinic har altid handlet om at forebygge skader, ved at få styr på sin recovery, og få regelmæssige behandlinger. Det kommer naturligt til at betyde, at vi ser mange af vores klienter regelmæssigt, og det vil vi gerne belønne!

Derfor har vi fundet på The Recovery Program, hvor vores faste klienter kan modtage rabat på behandlinger hos os!

The Recovery Program er for alle klienter, og har tre niveauer som man kan kvalificere sig til.

  1. The Recovery Athlete
  2. The Recovery Competitor
  3. The Recovery Champion

Kvalifikationer

For at være kvalificerede til en af disse grupper, skal man kunne opfylde følgende:

1. The Recovery Athlete

Du skal have været klient hos FixYou i 1 år og have haft 15+ behandlinger indenfor de sidste 12 måneder. Det giver dig en rabat på 5% på fremtidige behandlinger!

Er du i denne gruppe, men har ikke fået en behandling i 6 måneder, ryger du ud af The Recovery Program, og starter “forfra” med at opsamle nok behandlinger til at komme i denne gruppe igen.

2. The Recovery Competitor

Du skal have været klient hos FixYou i 2 år og have haft 40+ behandlinger indenfor de sidste 24 måneder. Det giver dig en rabat på 7% på fremtidige behandlinger!

Er du i denne gruppe, men har ikke fået en behandling i 6 måneder, ryger du ud af The Recovery Program, og starter “forfra” med at opsamle nok behandlinger til at komme i gruppe 1 (The Recovery Athlete) igen.

3. The Recovery Champion

Du skal have været klient hos FixYou i 3 år og have haft 60+ behandlinger indenfor de sidste 36 måneder. Det giver dig en rabat på 10% på fremtidige behandlinger!

Er du i denne gruppe, men har ikke fået en behandling i 6 måneder, ryger du ud af The Recovery Program, og starter “forfra” med at opsamle nok behandlinger til at komme i gruppe 1 (The Recovery Athlete) igen.

OBS:

Rabatten bliver optjent hver gang man har fået en behandling. I praksis vil et beløb der svarer til den procentsats klienten får i rabat, blive krediteret til klientens profil som et kontantbeløb. Det vil sige at klienten betaler det fulde beløb og at man kan vælge at opspare nok rabat, til at man kan få en hel behandling gratis, eller betale en andel af en behandling med det optjente beløb.

Den første behandling efter man er kommet i en af de pågældende grupper kan man ikke bruge sin rabat på, men man optjener rabat til næste gang.

Vælger man at bruge sin optjente rabat på en behandling, vil man IKKE kunne optjene rabat fra den pågældende behandling.

Det vil altså give mest for dig at vente til du har optjent nok rabat til, at du kan bruge alt rabatten på én behandling – beslutningen er dog helt op til dig.

Vi bestræber os på at være opmærksomme på hvilke klienter der kvalificerer sig til the Recovery Program, og opfordrer klienterne til selv at spørge ind til om de kvalificerer sig. Men hvis en klient opfylder betingelserne for at blive en del af the Recovery Program, er det ikke FixYous ansvar at tilmelde klienten til at optjene rabatten. Rabatten optjenes først fra den dag klienten officielt er en del af the Recovery Program, og gives ikke med bagudvirkende effekt, selv hvis klienten levede op til kravene før de blev tilmeldt.

Hvis man er en del af The Recovery Program, godkender man, at vi kan tage billeder af behandlingen, som bruges til markedsføring. 

Rabatten kan ikke bruges eller optjenes i kombination med andre rabatter, tilbud eller kampagner.

 

Kontakt os gerne

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på Facebook, instagram, mail: info@fixyou.dk eller på +4552511303 til en uforpligtende samtale, hvor vi gennemgår din nuværende tilstand. Her vil vi vejlede i forhold til, hvilken behandling der  vil være mest optimalt. Der bliver selvfølgelig taget højde for, at generne kan have ændret sig op til selve behandlingen.

Book en tid HER