fbp
fysioterapi i københavn
30/60min
395/695 DKK

*Ved første fysioterapi behandling anbefaler vi
60 min. 

Fysioterapi i københavn

Fysioterapi hos FixYou Sports Clinic

Vi tilbyder fysioterapi i København, der er målrettet sportsfolk. Fysioterapi kan se ud på mange forskellige måder alt efter hvilken klinik du går til. Hos FixYou Sports Clinic arbejder vi ikke udelukkende med den “syge” krop, men tilbyder Fysioterapi med et fokus på at optimere forholdene hos den enkelte for at yde sit bedste og få det maximale ud af sin træning. Alle forløb er individuelle, og vi tager altid udgangspunkt i den enkelte klients træningserfaring samt historik. Ud fra dette sammensætter vi et behandlingsforløb, der typisk består af  skadeforebyggende manuel behandling på klinikken, og træningsvejledning ift. hvad klienten kan gøre selv mellem behandlingerne. 

Vi tilbyder selvfølgelig også decideret skadebehandling hvis uheldet er ude og prøver at optimere processen for heling og få folk hurtigst muligt tilbage til deres sport. Fysioterapi hos FixYou Sports Clinic er ikke kun for eliten, men for idrætsudøvere på alle niveauer, og vi sætter en stor ære i at assistere folk på den bedst mulige måde i deres sportsudøvelse. Alle behandlere er sportsaktive og har derfor erfaring på egen krop med, hvad der skal til for at kunne præstere på et højt niveau. 

 

Opstart af behandlingsforløb: 

Fysioterapeuten vil til den første behandling, ud fra en analyse af sportens særlige krav, den enkelte klients tilstand, træningserfaring og skade-historik, undervise og vejlede om trænings-tilrettelæggelse sideløbende med den manuelle behandling på klinikken, hvor vi er meget “hands on”, så vi kan mærke, behandle og følge kroppens udvikling. Skulle skaden ske, har Sportsfysioterapeuten indsigt i undersøgelse, behandling og genoptræning af skaden, og vil optimere forholdene for at vende tilbage til sporten igen hurtigst muligt. 

Hyppigt sete problematikker

Ingen problematikker eller skader er 100% ens, og kan se ud på mange forskellige måder afhængig af klienten. Nogle af de hyppigste problematikker vi støder på i klinikken er dog: 

  • Lændesmerter 
  • Smerter omkring Balle/Baglår
  • Knæproblematikker (Løberknæ, Springerknæ, Smerter i knæhasen etc.) 
  • Achillessene/læg problematikker. 
  • Nakke-/Skulder-smerter

Fysioterapien er typisk forholdsvis specifik og fungerer rigtig godt i kombination med Sportsmassagen, som kan gå ind og løsne mere generelt i bevægeapparatet. 

 

Kontakt os

Er du i tvivl om en hvilken behandling der er det rigtige valg for dig? Kontakt os HER, og vi vil guide dig til den bedste behandlingsform ud fra din problematik eller ønsker.

* Behandlingen egner sig til alle typer, men primært til sportsudøvere – book en tid HER