fbp
nakkesmerter

30/60 min.

395/695 DKK

Nakkesmerter

Nakkesmerter kan skyldes en lang række problematikker i nakkeområdet. I FixYou Sports Clinic ser vi, at folk både kommer ind med diffuse smerter, som de har svært ved at udpege, men også de mere lokale smerter, som ofte mærkes i et specifikt område. 

Ofte ser vi…

Vi oplever tit, at folk booker tid i klinikken med nakkesmerter, som skyldes muskulær spændthed i øverste del af ryggen. Dette kan opstå af mange ting, såsom dårlig kropsholdning på arbejdet, til træning og/eller når man sover.

Symptomer

  • Spændthed i nakke og/eller skuldre
  • Diffus hovedpine
  • Strålinger ud i skuldrene eller armene
  • Nedsat bevægelighed i nakke

Behandling

Til en behandling for nakkesmerter i FixYou Sports Clinic vil vores behandlere vurdere den nuværende situation ud fra symptomer, og justere behandlingen ud fra dette. 

Har du milde nakkesmerter, og har det stået på i en kortere periode, vil vi anbefale, at du booker 25-30 min. sportsmassage.

Hvis man oplever svære nakkesmerter i en længere periode, anbefaler vi ved første konsultation, at man vælger 55-60 min. sportsmassage. Her vil en af vores behandlere have tid til at høre mere om dit forløb med nakkesmerter, og dermed have mulighed for at give dig den bedst mulige behandling.

Har du nerveproblemer og stråler smerten ud andre steder, anbefaler vi at du kontakter os og såvil vi vurdere den bedste behandlingsmetode til din problematik.

Hvis problematikken er tilbagevendende

Hvis problematikken bliver ved med at komme tilbage, eller hvis du har gået med problematikken i længere tid, anbefaler vi en behandling med sportsfysioterapi.

Ingen forløb er de samme og problematikken vil altid udforme sig forskelligt efter individet. Vores Sportsfysioterapeut vil dog altid starte med at lave en grundig undersøgelse samt eventuelle test for at få et overblik over problematikkens omfang. Ud fra dette vil han sammensætte et forløb bestående af manuel behandling på klinikken, vejledning ift korrekt aflastning og tilrettelæggelse af de optimale øvelser for at styrke området op igen. Alt sammen for at hjælpe dig godt og trygt gennem forløbet og hurtigst muligt tilbage til “normal” funktion igen.

 

Hvad gør jeg inden, under og efter min konkurrence?

Inden den kommende konkurrence, skal man prøve, at vedligeholde følgende punkter: Ikke for meget belastning af skuldrene og nakken, skadesforebyggende styrketræning og evt. behandling hos FixYou Sports Clinic. Under konkurrencen kan det være en fordel, at sætte ekstra tid af til opvarmning af muskulaturen i nakke, skulder og ryg. Ydermere kan man prøve ikke at lave for mange spontane bevægelser, så man minimerer belastningen. Efterfølgende har vi gode erfaringer med, at man hurtigst muligt kommer i gang med sit forløb hos FixYou Sports Clinic.

 

Kontakt os gerne

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på Facebook, instagram, mail: info@fixyou.dk eller på +4552511303 til en uforpligtende samtale, hvor vi gennemgår din nuværende tilstand. Her vil vi vejlede i forhold til, hvilken behandling der  vil være mest optimalt. Der bliver selvfølgelig taget højde for, at generne kan have ændret sig op til selve behandlingen.

* Behandlingen egner sig til alle typer, men primært til sportsudøvere – book en tid HER