fbp
sportsakupunktur
30 Min
395 DKK

Sportsakupunktur

Sportsakupunktur i praksis hos FixYou Sports Clinic

Udover sportsmassage er en af vores mest anvendte behandlingsformer sportsakupunktur. Det ses oftest ved behandling af længerevarende problematikker, så atleten kan vende optimalt tilbage til sin træning/genoptræning. Hos FixYou benytter vi sportsakupunkturen i forbindelse med at hæmme inflammation i et bestemt område, øge blodgennemstrømningen, løsne triggerpoints og generelt for at opnå en generel pain-relief.

Hos FixYou har vi gode erfaringer med brug af akupunktur i forbindelse med behandling af adskillige problematikker. Herunder er nogle af de oftest sete:

  • Golfalbue & Tennisalbue
  • Iskias problematikker (nerveproblematikker)
  • Løberknæ & Springerknæ
  • Skinnebensbetændelse
  • Bicepssene betændelse

Hvornår bruger vi Sportsakupunktur hos FixYou Sports Clinic?

Sportsakupunktur kan bruges i forskellige situationer. Oftest bruges det til skadesbehandling af længerevarende problematikker, for at mindske inflammation, og nedsætte smerten, så klienten kan vende optimalt tilbage til sin træning, eller har bedre muligheder for at genoptræne.

Andre gange kan det også bruges i akutte tilfælde. Det er her Sportsakupunktur i Trigger Points, kan være meget effektivt. Trigger Points kommer ofte efter repetitivt aktivitet, excentriske eller koncentriske øvelser som er forbundet med smerte.

 

Akupunkturens historie

Akupunkturen har rødder tilbage til oldtidens Kina, hvor det dateres tilbage til år 1000 f.v.t. Heraf udspringer behandlingsformen af begrebet TCM (Traditional Chinese medicin), som er et ældgammelt behandlingssystem. I dette system benytter man akupunktur i forbindelse med meridianbanerne, som er energikanaler, som løber i baner ud i hele kroppen.

Det er dog ikke samme filosofi, vi benytter i FixYou Sports Clinic. Vores filosofi er baseret på den vestlige måde at behandle med akupunktur. Det vil sige, at vi sigter efter at hjælpe kroppen til at reparere sine celler hurtigere.

Få Bivirkninger:

En af årsagerne til at så mange mennesker, og specielt atleter, vælger denne form for behandling er, at bivirkningerne er så små, at de næsten er ikke-eksisterende.

I forhold til andre præparater, såsom medicin eller supplements, hvor der kan være en bivirkning der påvirker træningen eller performance, (eller endda være noget medicin der er på dopinglisten), så kan man roligt få sportsakupunktur uden bekymring.

Er du i tvivl om en hvilken behandling der er det rigtige valg for dig? Kontakt os HER, og vi vil guide dig til den bedste behandlingsform ud fra din problematik eller ønsker.

* Behandlingen egner sig til alle typer, men primært til sportsudøvere – book en tid HER