fbp

Et stort skridt for FixYou

8. marts 2018

FixYou går mod helt andre tider, og derfor vi glædet os utrolig meget til at skrive det første blogopslag! Det betyder nemlig at vi er godt igang med et nyt kapitel i FixYou’s historie, og det er så fedt endelig at kunne dele det med jer der følger med.

 

Det er med glæde at vi kan annoncere, at FixYou har fået en ny og forbedret hjemmeside, der er langt mere brugervenlig end den foregående. Det kommer til at betyde at du lettere kan navigere rundt og få de nødvendige informationer du skal bruge for at finde vej, booke tid, og selvfølgelig få viden om de forskellie behandlinger og services vi kan tilbyde.

Fixyou’s VISION

FixYou’s vision er at være mere end bare et sted du tager hen for at forebygge eller behandle en skade. Vi ønsker at følge din rejse og gøre hvad vi kan for at du kan nå dine mål inden for en bestemt sport eller fysik – uanset om du er nybegynder eller rutineret. Vi har et tæt forhold til vores klienter, og du har mulighed for at komme i kontakt med ejeren Mathias, der vil stå klar på telefonen 24/7 med opklarende spørgsmål. Som noget nyt på vores hjemmeside, er det nu også muligt at blive ringet op, så vi kan give os god tid til at vejlede dig.

fixyou’s Nyt logo

Ud over vores nye hjemmeside, har vi også fået piftet logoet op. Vi synes det har mere kant, og derfor mener vi at det meget bedre illustrerer vores brand. Vi er meget spændte på hvad du synes om det, så kom endelig med ris og ros næste gang du besøger os.

BLOG på fixyou.dk

Som noget helt nyt, vil der nu indgå en blog på hjemmesiden som du finder under menupunktet “nyheder“. Her vil der komme en masse lækkert indhold til jer; både nyheder fra FixYou, interviews med nogle af vores eliteklienter, og tips og tricks til forskellige ting indenfor sport og skadesforebyggelse. Der er derfor god grund til at holde øje med opdateringer! Hvis du vil være sikker på at du ikke misser et blogopslag, så gå ind og like vores Facebookside. Her vil alle de nye opslag vil annonceret. 

Til sidst er der kun at sige at vi har glædet os utroligt meget til at vise jer hvad vi har arbejdet på det sidste stykke tid, og vi håber at  i kan lide de nye tiltag! Vi elsker at høre jeres mening, så er i meget velkomne til at komme med feedback næste gang du besøger os i klinikken.

Fra alle os i FixYou Teamet